Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علی دقیق گفت: تقریبا هر کلاس درس ۱۷ تا ۱۸ میلیون برای تعبیه سیستم برقی به جای نفتی اعتبار نیاز دارند. تاریخ انتشار: 22:00 - 06 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۶۹۷۶

علی دقیق، مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره جمع آوری مدارس چوبی از سطح استان و میزان مدارس با بخاری نفتی گفت: استان گیلان به تبع بومی که دارد مدارس خشتی و گلی ندارد بلکه مدارسی که در ییلاقات احداث شده چوبی هستند و رسالت سازمان نوسازی مدارس برچیدن مدارس خشتی و گلی و سپس مدارس چوبی و کانکسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در سازمان نوسازی استان گیلان در ۲ سال گذشته ۴۸ مدرسه چوبی جمع آوری شده و ساخت ۱۳ مدرسه در دست اجرا است و ۳۰ مدرسه چوبی باقی مانده است که بنا داریم این مدارس را نیز تا ۲ سال آینده جمع آوری کنیم.

دقیق در ادامه بیان کرد: نوسازی مدارس بعد از مدارس خشتی و گلی برنامه جمع آوری مدارس چوبی و گلی را دارد.

دقیق در ادامه بیان کرد: ۱۴۵ مدرسه شامل ۲۷۱ کلاس درس داریم که مدارسی هستند که زیر ساخت گاز را دارند و تا اول مهر این مدارس را جمع آوری خواهیم کرد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در ادامه بیان کرد: بحث بعدی جمع آوری بخاری‌های نفتی از مدارسی که دارای زیر ساخت گاز نیستند. ۱۳۷ مدرسه شامل ۲۱۰ کلاس درس وجود دارند که زیر ساخت گاز را ندارند که برای حل آنها یا باید سسیستم برقی جایگزین شود یا زیر ساخت گاز به این مدارس برود.

دقیق در ادامه در پاسخ به این سوال که تعبیه سیستم برقی برای کلاس های درس به جای بخاری نفتی چقدر هزینه نیاز دارد بیان کرد: تقریبا هر کلاس درس ۱۷ تا ۱۸ میلیون برای حرارت اعتبار نیاز دارند.

وی در ادامه درباره اعتبار مورد نیاز برای جایگزین کردن بخاری گازی در مدارس گفت: برای ۲۷۱ کلاس ۶ میلیارد اعتبار نیاز داریم که بخاری گازی جایگزین بخاری نفتی در این مدارس شود.

مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در ادامه بیان کرد: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ دهم متر مربع و در گیلان ۵.۸ صدم متر مربع است و سرانه جهانی ۸.۲ دهم متر مربع است. با این احتساب استان گیلان ۱۲ صدم متر مربع از سرانه متوسط کشوری عقب تر است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در ابتدای مهر امسال چند متر مربع فضای آموزشی تحویل آموزش و پروریش گیلان خواهید داد بیان کرد: در مهر ماه ۳۴ پروژه با ۱۱۵ کلاس درس یعنی حدودا ۱۵ هزار متر مربع تحویل آموزش و پرورش استان می‌دهیم. ولی با این وجود سرانه فضای آموزشی ما زیاد افزایش پیدا نمی‌کند به این علت اینکه که مدارس قدیمی تخریب می‌شود و مدرسه جدید ساخته می‌شود احداث مدرسه جدید کم است و بیشترین ارتزاق از لایحه تخریب و بازسازی است و مساحتی که به مدرسه قبلی اضافه می‌شود بسیار محدود است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش علی دقیق بخاری گازی هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۳۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در کانال تلگرامی خود نوشت: صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می‌شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه‌ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالانهای باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت‌پذیر کردن آن بود - رگه‌هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می‌شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • خبرنگاری که معلم شد
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!